Od razu Was uspokajam – blog nie zamieni się w kulinarny, nadal będziecie mogli czytać tutaj wpisy poświęcone językowi rosyjskiemu. Ale że tytułowy przepis wzbudził na mojej stronie na Facebooku duże zainteresowanie, a pochodzi z kuchni rosyjskiej, grzechem by było się nim nie podzielić z szerszym audytorium.
A poniżej opis całej procedury krok po kroku, w wyniku której otrzymamy pyszną i niecodzienną konfiturę (przepis testowałam, muszę się mocno powstrzymywać, żeby nie zjeść od razu zawartości tych kilku słoiczków, które troskliwie spakowałam do spiżarki. Konfitura w smaku i konsystencji przypomina galaretki owocowe albo miękkie żelki.)
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.